Medewerkers
Dit zijn onze medewekers
Ik ben in 2006 afgestudeerd als huisarts. Ik sta voor laagdrempelige, goede zorg, midden in de wijk. Ik heb 4 jaar chirurgie gedaan hiervoor, maar miste het persoonlijke contact met de patienten hierbij.
U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek!
Mijn naam is Maaike Gieben, sinds september 2014 ben ik werkzaam als huisarts bij gezondheidscentrum Brakkenstein. Ik werk op dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik ben geboren en getogen in Nijmegen, ook de studie geneeskunde en daarna de huisartsenopleiding heb ik in Nijmegen gevolgd. Voordat ik geneeskunde studeerde heb ik een opleiding tot verpleegkundige afgerond en heb ik een tijd als verpleegkundige in het Radboud ziekenhuis gewerkt. Deze ervaring neem ik mee in mijn werk als huisarts. Tot ziens op het spreekuur.
Mijn naam is Sabine Käyser. In 2015 heb ik de opleiding tot huisarts afgerond. Daarnaast ben ik kaderhuisarts hart- en vaatziekten met aandachtsgebied (plantaardige) voeding. Op maandag en op woensdag werk ik bij gezondheidscentrum Brakkenstein. Voor vragen of overleg bent u van harte welkom op het spreekuur.
Mijn naam is Marleen Alink. Ik werk sinds 2022 als huisarts bij gezondheidscentrum Brakkenstein. Ik werk op maandag en op donderdag.
De POH-S ondersteunt uw huisarts bij de zorg aan patienten met chronische ziekten zoals diabetes, astma, copd, hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten. Zij doet dit door het uitvoeren van controles volgens een vast protocol. Daarnaast geeft de POH-S u voorlichting over uw aandoening en kunt u bij haar terecht met vragen. De uitkomsten van de controles worden besproken met uw huisarts en als uw huisarts daar aanleiding toe ziet wordt de behandeling bijgesteld. Wanneer u door de POH-S wordt uitgenodigd voor een afspraak is dit altijd op verzoek van uw huisarts.
De zorgverlening door de POH-S valt volledig binnen de basisverzekering.
Mocht u onverhoopt verhinderd zijn om een bepaalde afspraak na te komen verzet deze dan tijdig, liefst een week van te voren. Dit geeft de POH-S de mogelijkheid de tijd die voor u gereserveerd was een andere invulling te geven.
De POH GGZ is binnen de huisartsenpraktijk ingevoerd om u tijdig bij te staan bij psychosociale klachten. In één of meerdere gesprekken kunt u bespreken waar u in uw leven tegenaan loopt. Er zal gekeken worden naar praktische handvatten voor het zelfstandig oplossen van problemen en zal u zo mogelijk wijzen op preventieve activiteiten in de vormen van cursussen en e-health.
Het is mogelijk om bij de POH GGZ een wat langere afspraak te krijgen. De inzet van de POH GGZ wordt vergoed vanuit het basispakket, dus er zijn voor u geen kosten aan verbonden.
De POH GGz werkt onder verantwoordelijkheid van de huisartsen. Een verslag van uw gesprek met hen wordt opgenomen in uw huisartsendossier. Eventuele doorverwijzingen vinden plaats na overleg met uw huisarts.
Met de inzet van POH GGZ beogen we aandacht te geven aan het tijdig signaleren en behandelen van psychische klachten en verwachten daarmee grotere problematiek te voorkomen.
U kunt een eerste afspraak bij POH GGZ alleen maken via uw huisarts.